Beatles Dag in Museum RockArt

op .

beatlesinblokkerOp 6 juni is het precies zestig jaar geleden dat The Beatles in Blokker voor de eerste en tevens enige keer live in ons land optraden. Om dit historische feit te herdenken, zal Museum RockArt in Hoek van Holland daar vanzelfsprekend aandacht aan besteden. Die dag is het museum van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend waarbij natuurlijk uitgebreid wordt stilgestaan bij dit unieke bezoek. Zo zal er om 13.30 uur een documentaire van een uur worden vertoond van de twee dagen dat de Fab Four in ons land doorbrachten.


Verder zal Paul van Riet, vrijwilliger bij RockArt en bestuurslid van Beatlesfanclub.nl, voorafgaand aan de documentaire een korte inleiding houden over hoe de Beatlemania eind jaren vijftig en begin jaren zestig in Engeland is ontstaan. Na afloop van de film is er alle gelegenheid om met hem in gesprek te gaan.

Uiteraard zijn er cd’s, dvd’s, boeken en allerlei merchandise van The Beatles en andere artiesten te koop in de museumwinkel en via de webshop.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is 9 euro per persoon. Donateurs en Rotterdampashouders hebben vrij entree.


Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel