images/categories/Radio-Dolfijn.png

Tom Collins bij Radio 227

op . Gepost in Dolfijn Archief

Tom CollinsTom Collins (foto) en Look Boden begonnen beiden hun radioloopbaan bij de zeezender Radio Dolfijn, later Radio 227, vanaf het zendschip Laissez Faire. Onlangs hadden Tom Collins en Look Boden kontakt met elkaar. "Tom bleek ook nog foto's uit de periode Dolfijn / 227 te hebben", aldus Look Boden op website van het nieuwe Radio 227. Op deze website staat de geschiedenis van de zeezender Radio Dolfijn / 227. "Binnenkort hopen we nog meer foto's en krantenknipsels uit die periode te kunnen publiceren", aldus Look Boden.

Interview Look Boden

op . Gepost in Dolfijn Archief

Look Boden in vroeger tijdTijdens de Radiodag op 2 oktober 2004 hield Wim van Egmond een boeiend interview met Look Boden. In het interview ging Look uitgebreid in op zijn tijd als DJ bij Radio Dolfijn en Radio 227. Hans Knot bewerkte het interview voor MediaPages en leverde, samen met Look Boden en Nico Huijg, de historische foto's.

Radio Dolfijn medewerkers

op . Gepost in Dolfijn Archief

Zendschip Radio Dolfijn en Radio 227Naast de lijsten met medewerkers van bijna alle Nederlandse zeezenders starten we vandaag met de medewerkers van de zeezenders Radio Dolfijn en Radio 227. Deze stations zonden uit vanaf het zendschip Laissez Faire voor de Engelse kust. Rieni Lokerse heeft de eerste opzet voor deze lijst gemaakt. Aanvullingen op deze en de andere lijsten zijn welkom op o­ns mail adres. (Update 30-04-08: aanvullingen van Look Boden)