Luisteraars redden Extra AM

op .

harmnhVorige maand startte het Gouwe Ouwe station Extra AM een actie om de zender en de programmering in de lucht te houden. Door de energiecrisis, inflatie en wegvallen van de hoofdsponsor waren de exploitatiekosten voor Extra AM niet meer te betalen. De afgelopen week ging het opgehaalde bedrag steeds meer richting de benodigde 2400 euro, maar het was nog lang niet genoeg. Extra AM eigenaar Harm ten Brink kan het nog steeds niet geloven, maar op 5 december zorgde Sinterklaas er voor dat de benodigde 2400 euro bereikt was.


extraamactie2022Extra AM eigenaar Harm ten Brink: "We hadden er een hard hoofd in maar op 5 december zorgde de Goedheiligman en zijn hulp Sinterklaas voor het behalen van ons streefbedrag van € 2400! Hier zijn we natuurlijk super blij mee en zijn onze uitzendingen inclusief de nieuwsvoorziening voor 2023 gewaarborgd. Langs deze weg willen we dan ook iedereen bedanken voor het leveren van een bijdrage. Fijn om te weten dat jullie Extra AM de moeite waard vinden. Dank jullie wel! Wij gaan ons nu voorbereiden op de kerstrotatie en de vormgeving in een oud jasje die in het teken staat van de donkere dagen. Het donatieformulier blijft tot de jaarwisseling online, al is het alleen maar om te zien dat ons streefbedrag is gehaald. Nogmaals dank namens iedereen!"

Extra AM is een non stop gouwe ouwe station en zendt sinds 2016 uit via de middengolf en via het internet. Extra AM draait voornamelijk muziek uit de jaren 60, 70 en 80, de tijd dat de zeezenders actief waren. Extra AM besteed regelmatig aandacht aan de zeezenders d.m.v. historische zeezender programma's, zeezender vormgeving (jingles en commercials) en (zeezender-) evenementen programma's. Extra AM heeft ieder 'heel uur' een nieuwsbulletin. Extra AM is in Groot Amsterdam te ontvangen op 1332 AM.


Weblink: Extra AM website met donatielink en audiostream


Foto: Harm ten Brink (Copyright: NH Nieuws)

Bron/tekst: Harm ten Brink / Extra AM / MediaPages

Tags: Nieuws Archief