Tineke vanaf 13 augustus terug

op .

tinekewillem1974Tineke de Nooij is vanaf zaterdag 13 augustus te horen op themazender Veronica Vintage. Tineke krijgt twee programma’s op de radiozender en is te horen op de zaterdag- en zondagavond. Tineke de Nooij meldt in de Telegraaf dat ze twee programma’s op Veronica Vintage gaat maken. “Vanaf zaterdag 13 augustus om 23:00 uur draai ik op Veronica Vintage Nederlandse popbands en op zondagavond om 23:00 uur tot middernacht met muziek die ik zelf ook draaide in de jaren 70 en 80“, aldus Tineke.

De nieuwe radiozender Veronica Vintage is op 1 mei jl. van gelanceerd en is te beluisteren via DAB+ en online.

“Op het nieuwe kanaal is de rijke muziekhistorie van Veronica uit de late 60’s en de jaren ’70 en ’80 te horen. Ook de vormgeving en muziek zijn afkomstig uit het memorabele Veronica-tijdperk. Regelmatig zullen Veronicanen uit alle generaties te horen zijn op de digitale zender. Soms nemen de coryfeeën het station over voor een live radio-uitzending, maar ook zijn er door de Stichting Norderney aangeleverde oude programma’s en aankondigingen te horen.“, meldt Talpa.


Weblink: Veronica Vintage

Weblink: Stichting Norderney


Foto: Tineke met Willem van Kooten in de laatste week van de zeezender Veronica augustus 1974 (Copyright: Stichting Norderney)

Bron/tekst: Spreekbuis / Telegraaf / MediaPages

Tags: Nieuws Archief