Extra AM: Laatste Top 40 & Tipparade

op .

extram2021Het Gouwe Ouwe station Extra AM gaat op zondag 29 augustus terug naar 31 augustus 1974. Radio Veronica zond toen op haar laatste uitzenddag de Veronica Top 40 en Tipparade uit. Gepresenteerd door Lex Harding en Tom Collins. En daar heeft Extra AM de originele studiobanden van die het station op zondag 29 augustus tussen 13 en 17 uur zal uitzenden. Vanaf 17 uur heeft Extra AM een speciaal herinneringsuur aan Radio Veronica met alle muziek uit het laatste Veronica uur, aangevuld met jingles en bijzondere fragmenten.


Op dinsdag 31 augustus heeft Extra AM nog een mooie verrassing voor alle Veronica fans. Dan zendt het station vanaf 19 uur de speciale Veronica CD uit die Ad Bouman en Juul Geleick maakten ter gelegenheid van de laatste Veronica reünie. Op die CD staan veel historische audio files uit de zeezender historie van Radio Veronica.

Extra AM is een non-stop gouwe ouwe zender voor de regio "Groot Amsterdam" die uitzendt via de ouderwetse middengolf op 1332 kHz en online. Het format is muziek uit de jaren 60 t/m 90, waarbij het zwaartepunt ligt op de jaren 60, gevolgd door de jaren 70. Daarnaast is er ook ruimte voor de "vergeten" platen.


Weblink: Extra AM website

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bron/tekst: Harm ten Brink / MediaPages

Tags: Nieuws Archief