Ferry Maat terug op landelijke radio

op .

ferrymaatsoulshowFerry Maat keert terug bij een landelijk radiostation, dit keer Paradise FM op het eiland Curacao. Daar gaat hij vanaf donderdagavond weer de SoulShow presenteren, op het tijdstip waarop het programma jarenlang te horen was: van 19 tot 21u. De Soulshow was de afgelopen decennia te horen op de zeezender Radio Noordzee en bij de TROS, Radio 10, Radio 538, Arrow Jazz en Veronica. In 2006 kreeg Ferry Maat een Gouden Harp ‘oeuvreprijs’, een jaar later kreeg hij de Marconi-oeuvreprijs, de belangrijkste prijs in radioland. Update 23-6


In 2008 werd Maat Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Maat (74), woonachtig op Bonaire, hoopt naast deze radioshow binnenkort ook weer zijn kunsten als deejay te vertonen op het eiland tijdens live Soulshow parties.

UPDATE 23-6: Ferry Maat keert ook terug op de Nederlandse radio. De Soulshow is vanaf zaterdag 26 juni elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren op Jamm FM via FM 104.9, DAB+, verschillende radioportals en de website van Jamm FM. Jamm FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel, ook via FM en DAB+ te ontvangen in de stadsregio Amsterdam.


Weblink: Paradise FM


Weblink: Jamm FM

Weblink: Ferry Maat SoulshowBron/tekst: Spreekbuis / MediaPages

Tags: Nieuws Archief