Spaans Mi Amigo boek in Nederlands?

op .

douwe6Vorig jaar verscheen het Spaanstalige boek over de invloed van de zeezender Radio Mi Amigo op de Spaanse badplaats Playa de Aro. Het boek is geschreven door Joan Perich en uitgegeven door het gemeentebestuur van Playa de Aro. Zeezenderkenner Douwe Dijkstra werkte aan het boek mee. De Spaanstalige versie van het boek is bijna uitverkocht. Douwe inventariseerde de afgelopen maanden voor de gemeente Playa de Aro of er mogelijk belangstelling is voor een Nederlandstalige of Engelstalige versie van het Mi Amigo boek.


douwe4aDe inventarisatie werd onder andere gehouden middels berichten op Radio Trefpunt, het Offshore Radio Forum en MediaPages. De uitkomst is dat er zeker belangstelling is voor een Nederlandstalige versie van het Radio Mi Amigo boek. Een Engelstalige versie van het boek is vrijwel uitgesloten. Douwe heeft dit inmiddels terug gekoppeld naar het gemeentebestuur van Playa de Aro.

Douwe over de huidige stand van zaken over een mogelijke Nederlandstalige versie van het Mi Amigo boek: “Het Gemeentebestuur van Playa heeft in principe budget om het boek in 2022 in de Nederlandse taal uit te brengen maar houdt momenteel een slag om de arm in verband met de Covid kosten in de badplaats Meer nieuws volgt zo snel als mogelijk".

Douwe over de Spaanstalige versie van het Mi Amigo boek: “De 400 gedrukte exemplaren van het Spaanstalige boek over de invloed van Radio Mi Amigo op de Spaanse badplaats Playa de Aro zijn op een paar na verkocht. Voor eventuele belangstellenden heb ik nog een paar exemplaren over. Wie interesse heeft kan me een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weblink: Presentatie Spaanse Mi Amigo boek in augustus 2020 in Playa de Aro

Bron/tekst: Douwe Dijkstra / MediaPages

Tags: Nieuws Archief