Nederlandse versie Mi Amigo boek?

op .

douwe6Douwe Dijkstra was er de afgelopen jaren druk mee. Het assisteren van Joan Perich voor de realisatie van zijn boek over de invloed van Radio Mi Amigo op Playa de Aro. En het redden van de voormalige Mi Amigo studio’s in Playa de Aro. Beide projecten zijn gelukt. Het Spaanstalige boek over Radio Mi Amigo verscheen vorig jaar. Uitgegeven door het gemeentebestuur van Playa de Aro. Datzelfde gemeentebestuur overweegt nu het Mi Amigo boek in een Nederlands- of Engelstalige versie uit te brengen. Belangstelling voor zo’n boek? Laat het nu weten! Update 29-4


douwe4aDouwe Dijkstra peilt nu of er belangstelling is voor een Nederlands- of Engelstalige versie van het boek van Joan Perich over de invloed van Radio Mi Amigo op Playa de Aro. Dat doet Douwe op verzoek van het gemeentebestuur van Playa de Aro. Naar aanleiding van de getoonde belangstelling zal het gemeentebestuur beslissen of ze het Radio Mi Amigo boek daadwerkelijk in andere talen zal uitgeven.

Douwe Dijkstra inventariseert de getoonde belangstelling voor een Nederlands- of Engelstalige versie van het Radio Mi Amigo boek en zal dit terugkoppelen aan het gemeentebestuur van Playa de Aro. Belangstellenden voor een Nederlands- of Engelstalige versie van het Mi Amigo boek kunnen dit via de mail doorgeven aan Douwe via dit adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een mail naar Douwe betekent belangstelling en is nog geen bestelling. Belangstellenden voor het Mi Amigo boek die zich via RadioTrefpunt en het Offshore Radio Forum hebben gemeld hoeven dit niet opnieuw te doen.

Douwe Dijkstra heeft nog enkele exemplaren van de Spaanstalige (Catelaanse) versie van het Radio Mi Amigo boek. Bestellen kan via hetzelfde mail adres.


Weblink: Presentatie Spaanse Mi Amigo boek in augustus 2020


Weblink: Redding Mi Amigo Playa studio's in juli 2020


UPDATE 29 APRIL 2021
Douwe Dijkstra meldt ons: "De 400 gedrukte exemplaren van het boek over de invloed van Mi Amigo op de Spaanse badplaats Playa de Aro zijn op een paar na verkocht. Het Gemeentebestuur van Playa heeft in principe budget om het boek in 2022 in de Nederlandse taal uit te brengen maar houdt momenteel een slag om de arm ivm Covid kosten in de badplaats. Wordt binnenkort vervolgd".Bron/tekst: Douwe Dijkstra / MediaPages

Tags: Nieuws Archief