Leo van der Goot op NH Gooi Radio

op .

leovandergoot2021‘Het grote probleem altijd weer met een begin van een programma is met welke plaat moet ik beginnen’. Vervolgens knalt Falling in and out of love van Johnny Nash door de Gooise ether. Daarmee is het begin van het eerste programma van Leo van der Goot op NH Gooi Radio een feit. Leo van der Goot bouwt op de vroege donderdagavond een radiofeestje op NH Gooi Radio. Een verrassende platenkeuze in combinatie met humor, zelfspot en hoewel het geen gewoonte mag worden, soms zelfs enige diepgang.


Leo van der Goot begon zijn radiocarrière in 1971, via Radio Lucas, bij de zeezender Radio Noordzee. Daar presenteerde hij o.a. het legendarische programma ‘Driemaster’. Daarna werkte Leo van der Goot o.a. bij de Veronica Omroep Organisatie, RTL en SBS.

NH Gooi is heel blij met de komst van Leo van der Goot naar hun radiozender. “Het geeft onze zender een extra boost. Verder kunnen wij en onze medewerkers veel leren van een ervaren radioman als Leo van der Goot. En hij kent ons uitzendgebied goed, omdat hij er woonachtig is. Het mooie is dat de platen die Leo draait naadloos aansluiten op het geluid dat NH Gooi Radio wil uitstralen.”

Leo van der Goot is iedere donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren op NH Gooi Radio, 92,0 FM ether in Gooi en omstreken en overal via de internetstream.

Weblink: NH Gooi Radio website met audiostream


Bron/tekst: Lourens Hogenbirk / MediaPages

Tags: Nieuws Archief