Radio Mi Amigo boek nog leverbaar

op .

ferryhanswimmarc2Eén van onze cadeau suggesties, 2 weken geleden, was het eind 2019 verschenen boek ‘Radio Mi Amigo, de Vlaamse Tack van de zeezenders’. Auteur Ferry Eden meldt dat het boek op dit moment gelukkig nog leverbaar is. ‘Maar het boek zal, als de voorraad op is, niet herdrukt worden’, aldus Ferry. Het Radio Noordzee boek, ook van de hand van Ferry, is helemaal uitverkocht. Dus bestel tijdig, voordat het Radio Mi Amigo boek ook is uitverkocht. Speciaal voor de cadeau maand maakte Ferry, samen met Marc Jacobs, 4 nieuwe promo’s voor het boek.


Ook de winkel en de webshop van het Museum van de 20e Eeuw verkoopt het populaire Radio Mi Amigo boek van Ferry Eden. Ferry was daar, samen met Marc van Amstel, in oktober om een nieuwe voorraad van zijn Mi Amigo boek te brengen. Op de foto directeur Hans Stuijfbergen en Wim van de Water van het Museum van de 20e Eeuw, samen met Ferry Eden en Marc van Amstel.

Dit zijn de nieuwe promo spots die Ferry, samen met Marc Jacobs, heeft gemaakt voor het Radio Mi Amigo boek. De promospots mogen door iedereen en elk radiostation vrij gebruikt worden.

Promo Mi Amigo boek Ferry Eden (1)


Promo Mi Amigo boek Ferry Eden (2)


Promo Mi Amigo boek Marc Jacobs (1)


Promo Mi Amigo boek Marc Jacobs (2)Foto: Ferry Eden, Hans Stuijfbergen, Wim van de Water en Marc van Amstel met het Mi Amigo boek in het Museum van de 20e Eeuw (Copyright: MediaPages)

Audio: Ferry Eden

Bron/tekst: Ferry Eden / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel