Veronica t/m zondag op Extra AM

op .

nor67De Gouwe Ouwe zender Extra AM klinkt nog t/m zondag als de zeezender Radio Veronica. Met alle bekende jingles, commercials en de muziek van toen! Alsof je naar Radio Veronica luistert. Extra AM is in Groot Amsterdam te ontvangen op 1332 AM. En de stream klinkt nu ook zoals de middengolf. Harm ten Brink van Extra AM: “Sinds ons station klinkt zoals Veronica vroeger hebben we er heel veel luisteraars bij gekregen. En we krijgen ook enorm veel mooie reacties. Luisteraars halen speciaal buizenradio’s van zolder en melden ons dat het een feest van herkenning voor ze is’. Update 29-8


extram2020Laatste Nieuws (29-8): Het speciale programma '’14 jaar Veronica historie in een notendop’ van 192 Radio is op maandag 31 augustus van 8 uur tot 24 uur ook via Extra AM te beluisteren op 1332 AM in Groot Amsterdam en via de Extra AM stream met middengolf geluid.

Extra AM
is een non-stop gouwe ouwe zender die nog steeds gebruik maakt van de ouderwetse middengolf oftewel de AM.
Dat heeft voor- en nadelen maar voor de doelgroep 50+ komen al die oldies veel beter tot hun recht met een knipoog naar de zeezenders.
De AM-processing zorgt voor dat typische warme volle geluid.
Extra AM is te ontvangen in Groot Amsterdam op 1332 AM op een autoradio, portable en voor wie geluk heeft de buizenradio die misschien op zolder staat.
En natuurlijk online via de Extra AM website. Reacties zijn van harte welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Extra AM Zeezender promoWebsite met audiostream: Extra AM

Copyright foto: Hans Becker

Copyright audio: Harm ten Brink

Bron/tekst: Harm ten Brink / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel