Zeezenders terug bij Extra AM!

op .

extram2020T/m 30 augustus staan de zeezenders Radio London, Mi Amigo, Monique en Veronica centraal bij Extra AM. Het radiostation past ruim 2 weken lang haar complete radio vormgeving aan en klinkt dan zoals de zeezenders Radio London, Mi Amigo, Monique en Veronica vroeger klonken. Met de muziek uit die tijd, maar ook met alle bekende jingles en commercials van toen. Beleef de sfeer van vroeger en luister nu naar Extra AM! En beslis mee welke zeezender je volgende week op Extra AM wil horen! Extra AM is in Groot Amsterdam te beluisteren op 1332 AM en via internet.


Harm ten Brink van Extra AM vertelde ons: "Het is al weer lang geleden dat de Engelse en Nederlandse zeezenders hun uitzendingen moesten staken. Elk jaar in augustus denken we daar even aan terug en passen we de programmering van Extra AM aan. Ook dit jaar hebben we weer een grote collectie jingles en commercials klaar staan en klinkt Extra AM zoals Radio London, Monique, Mi Amigo of Radio Veronica. De echte sfeer van vroeger beleven? Stem dan nu af op 1332 kHz AM! Vanaf zaterdag 22 augustus hoor je de hele dag de jingles en commercials van de zeezender Radio Veronica. Laat ons weten welke zeezender je vanaf 24 augustus wilt horen: Radio Veronica, Mi Amigo, Monique of London. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zoek ons op Facebook: Extra AM. Op 31 augustus hervatten we de normale programmering van Extra AM met een knipoog naar die dag in 1974".

Extra AM is een non-stop gouwe ouwe zender die nog steeds gebruik maakt van de ouderwetse middengolf oftewel de AM. Dat heeft voor- en nadelen maar voor de doelgroep 50+ komen al die oldies veel beter tot hun recht met een knipoog naar de zeezenders. De AM-processing zorgt voor dat typische warme volle geluid. Extra AM is te ontvangen in Groot Amsterdam op 1332 AM op een autoradio, portable en voor wie geluk heeft de buizenradio die misschien op zolder staat. En natuurlijk online via de Extra AM website.

Extra AM zeezender promo


Website met audiostream: Extra AM

Copyright foto: Hans Becker

Bron/tekst: Harm ten Brink / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel