Ferry Eden's Mi Amigo boek populair

op .

ireneferrysiteHet oktober vorig jaar verschenen Radio Mi Amigo boek van Ferry Eden is nog steeds populair. Zo populair dat Ferry afgelopen zondag opnieuw een aanvulling voor de winkel in het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn langs kwam brengen. Daar trof hij ook Irene Moors die in het Museum van de 20e Eeuw was voor een druk bezochte ‘Meet & Greet’ en om haar Telekids boek te signeren. Nadat Ferry een ‘spoedcursus zeezenders’ aan Irene had gegeven besloten Ferry en Irene spontaan om elkaar hun gesigneerde boek te schenken.


ferryirenesiteFerry Eden over zijn Radio Mi Amigo boek: "Ik ben erg blij dat m'n Radio Mi Amigo boek nog steeds populair is en goed verkoopt. Ik heb er heel veel tijd ingestoken en omdat ik het boek zelf uitgeef heb ik er dus ook veel geld in geïnvesteerd. Overigens blijft het, net als m'n Radio Noordzee boek, bij deze ene oplage. Als de voorraad op is zal het boek niet opnieuw gedrukt worden".

Weblink: bestel hier het Radio Mi Amigo boek in de webshop van het Museum van de 20e Eeuw

Voor de snelle bestellers heeft het Museum van de 20e Eeuw nog enkele gedrukte exemplaren van de Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974!


Foto 1: Ferry Eden met zijn Mi Amigo boek en Irene Moors met haar Telekids boek (Copyright: Bo Anneveldt / MediaPages)

Foto 2: Ferry Eden signeert zijn Mi Amigo boek voor Irene en Irene signeert haar Telekids boek voor Ferry (Copyright: Bo Anneveldt / MediaPages)

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel