Mi Amigo: mooiste zeezender boek

op .

ferry1Ferry Eden kwam zondag zijn nieuwe boek over de zeezender Radio Mi Amigo langs brengen in het Museum van de 20e Eeuw. Het boek is gedrukt op hoogwaardig glanzend papier op A4 formaat met een harde kaft en een hele mooie vormgeving. Het boek bevat ruim 500, vaak niet eerder gepubliceerde, foto's. Met name over Radio Mi Amigo beschrijft Ferry veel, deels nieuwe, feiten tot in detail. Daarbij komen ook veel voormalig medewerkers aan het woord. Dit is beslist één van de mooiste zeezender boeken! Bestel het boek nu bij het Museum van de 20e Eeuw.


Voor de snelle bestellers heeft het museum nog een aantal gratis gedrukte exemplaren van de Radio Noordzee Top 50 van 31-8-1974!
Met je aankoop steun je het Museum van de 20e Eeuw!

Weblink: bestel hier het Radio Mi Amigo boek met gratis Radio Noordzee Top 50 in de webshop van het Museum van de 20e Eeuw

ferrywim1Ferry Eden over zijn Radio Mi Amigo boek: "In het eerste hoofdstuk lees je over de zeezenders en de MV Mi Amigo (eerder de Magda Maria en de Bon Jour) in de jaren zestig en hoe Radio Caroline in 1968 tijdelijk ten einde kwam. De concurrentie tussen Noordzee en Veronica, de terugkeer op zee van de MV Mi Amigo en Radio Caroline en het Atlantis-verhaal komen in hoofdstuk twee aan bod. Radio Mi Amigo, met eigenaar Sylvain Tack, is vanaf hoofdstuk drie volop in beeld, eerst nog als ‘niet legale’ zender. In hoofdstuk vier zijn de illegaliteit de inval, de vlucht naar Spanje de hoofdthema’s. In hoofdstuk vijf gaat het over de toenemende liveprogramma’s en de personele problemen in Playa d’Aro. Net als in het eerdere hoofdstuk lees je In hoofdstuk zes over de jacht op medewerkers van de zeezender en de juridische problemen, maar ook het hele verhaal over Hollandia en het onverwachte einde van Mi Amigo op de oude schuit en de echte reden. In hoofdstuk zeven vind je voor het eerst het hele verhaal over de Magdalena inclusief de dramatische afloop en nasleep".

Foto's: Ferry Eden in het Museum van de 20e Eeuw (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: Ferry Eden / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel