Michael Bakker naar Radio Seabreeze

op .

michaelbakkerVanaf morgen 1 november is voormalig Radio 192 DJ Michael Bakker, na 15 jaar, weer terug op de Radio. Hij presenteert dan voor Radio SeaBreeze 1395 AM het programma de 'Offshore Show’ elke donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur. Bakker was tussen 2000 en 2004 eigenaar en ochtend DJ bij Radio 192. “Na die tijd heb ik bewust afstand gehouden van het medium Radio” aldus Bakker. "Deze periode was best zwaar en indrukwekkend en de teleurstelling van het niet verkrijgen van een ether frequentie was zeer teleurstellend”.


"Nadat ik mijn boek had uitgebracht, had ik alles van mij af geschreven, en kon ik opnieuw starten met mijn mediawerkzaamheden”.

Bakker produceert en regisseert sinds 2009 zijn eigen bedachte commerciële televisieprogramma’s, vooral op RTL4 en RTL7.

“Een paar maanden geleden kwam ik via Facebook in gesprek met Ton Polderman, programmaleider bij Radio Seabreeze. Hij vertelde mij enthousiast over dit mooie station. Mede omdat Radio Seabreeze ook op de AM te ontvangen is deed mijn hart sneller doen kloppen. Dan is de cirkel weer rond. Aldus Michael Bakker die in 2002 genomineerd Radio Man van het jaar was. Naast mijn televisiewerk blijft de Radio toch een liefde die niet over gaat. Nu was ik in staat om een nieuwe studio aan te schaffen en kon ik weer lekker mij bezig gaan houden met het mooie vak van radiomaken.

In de 'Offshore Show’ zullen naast de grote hits uit de jaren ’60/’70 en ’80 ook vele onbekendere nummers gedraaid worden. Maar alles zal worden omlijnt met een ‘briesje' zeezender. Dan denk ik aan jingles, fragmenten en commercials uit de mooiste periode van de Nederlandse ‘Offshore’ Radio.

De 'Offshore Show’ is elke donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur op 1395 AM en via de website van Radio Seabreeze.

Foto: Michael Bakker bij Radio 192

Bron/tekst: Michael Bakker / Radio Seabreeze / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel