Derde druk Veronica boek is nu uit

op .

hansenwimDe derde druk van het boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" van voormalig Radio Veronica medewerker Hans Becker is sinds deze week leverbaar. Hans kwam de eerste exemplaren van deze derde druk persoonlijk langs brengen in de winkel van het Museum van de 20e Eeuw. Kopers van het boek krijgen in de (web-) winkel van het Museum een mooie Veronica fotokaart cadeau. Het Veronica boek is een ongekend succes. De eerste druk die op 20 november verscheen was al na enkele weken uitverkocht en met de tweede druk ging het al net zo.


Directe link:
bestel nu het Veronica boek in de webwinkel van het Museum van de 20e eeuw en krijg een mooie Veronica fotokaart cadeau!

In het boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" staan meer dan 500 door Hans Becker gemaakte foto’s. Ruim tachtig procent daarvan is nooit eerder gepubliceerd. Hij schreef ook de begeleidende teksten. Het boek geeft een verrassend beeld van binnenuit bij Radio Veronica, zoals de stranding, het leven aan boord en in de Hilversumse studio en van de strijd die de medewerkers hebben moeten voeren om het voortbestaan van de voormalige zeezender.
Hans Becker begon zijn veelzijdige carrière als redacteur-radiopresentator van Veronica’s Popjournaal en de Lexjo specials van Lex Harding, en redacteur van het Veronica weekblad. Met zijn camera legde hij de veelbewogen geschiedenis van Radio Veronica tussen 1970 en 1974 voor het nageslacht vast.
Hans’ fotoboek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" toont een persoonlijke selectie uit zijn archief, met radiocoryfeeën Tineke, Tom Mulder, Lex Harding, Rob Out, Will Luikinga, Chiel Montagne, en (inter)nationale artiesten: Patricia Paay, Ben Cramer, Corry Konings, Nico Haak, Pierre Kartner, Billy Preston, The Pointer Sisters, Colin Blunstone en vele anderen.

Formaat: 210 × 297 mm
Omvang:136 pagina’s
Uitvoering: paperback
Prijs: € 24,99

Weblink: Museum van de 20e Eeuw

Weblink: Aldus Boek Compagnie

Foto: Hans Becker en Wim van de Water in de winkel van het Museum van de 20e Eeuw (Copyright: Helena Speet / MediaPages)

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel