2e druk Veronica boek bijna uitverkocht

op .

hans39Het boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" van voormalig Radio Veronica medewerker Hans Becker is een ongekend succes. De 1e druk van het boek verscheen op 20 november en was al na enkele weken uitverkocht. De 2e druk van het boek was vanaf half december leverbaar. Maar ook deze 2e druk is nu bijna uitverkocht. Uitgever Aldus Boek Compagnie meld ons dat een 3e druk pas over enige tijd leverbaar zal zijn. De (web-)winkels van het Museum van de Twintigste Eeuw en Museum RockArt hebben nog enkele exemplaren van het boek op voorraad.


Het boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" is gemaakt door voormalig Radio Veronica medewerker Hans Becker en staat vol foto's die hij zelf in zijn periode bij de zeezender maakte. Het grootste deel van deze foto's is nooit eerder gepubliceerd. Met o.a. foto's van bijna alle Radio Veronica medewerkers uit de periode 1970 - 1974 aan boord en in de studio en veel nationale en internationale artiesten uit die periode. Maar ook foto's van de stranding en de grote demonstratie in Den Haag.

In de museumwinkels en de webshop van het Museum van de 20e Eeuw en Museum RockArt is nog een kleine voorraad van het Veronica boek aanwezig.
Door het Veronica boek bij één van deze musea te kopen steun je ook het betreffende museum!

Museum van de 20e Eeuw
Krententuin 24 (Oostereiland)
1621 DG Hoorn
Meer info: Museum van de 20e Eeuw website
Directe link: Het Veronica boek is hier te koop in de webshop van het Museum van de 20e Eeuw.

Museum RockArt
Zekkenstraat 42
3151 XP Hoek van Holland
Meer info: Museum RockArt website
Directe link: Het Veronica boek is hier te koop in de webshop van Museum RockArt.


Foto: Wim van de Water in gesprek met Hans Becker tijdens de presentatie van het Veronica boek op 17 november (Copyright: MediaPages / Alex van den Hoek)

Bron: MediaPages / Aldus Boek Compagnie / Fred Baggen

Tags: Nieuws Actueel