Nieuwe Freewave Nostalgie site

op .

pauldehaanHet is drie jaar geleden dat het Freewave Media Magazine, dat sinds 1978 bestond, van inhoud en lay-out drastisch veranderde en Freewave Nostalgie werd. Tevens werd het tijdschrift geheel gratis aan de lezer beschikbaar gesteld en was het vanaf dat moment minimaal 5 keer per jaar te downloaden als pdf-file. Het is inmiddels 2017 en andermaal tijd voor een prachtige vernieuwing. Freewave Nostalgie heeft namelijk nu een prachtige site, waarop tal van artikelen staan te lezen. Onderverdeeld in diverse categorieën zoals bijvoorbeeld "zeezenders'.


En verder o.a.: ‘Actueel’, ‘historie Groningen’, ‘muziek’, ‘omroep’ en ‘nostalgie algemeen’.

Onder de knop ‘actueel’ vindt U altijd de meest recent geplaatste artikelen. Ook heeft de site een aparte ingang naar allerlei ‘links’ naar internetsites waar de medewerkers van Freewave Nostalgie ook bij zijn betrokken. Aangezien ons tijdschrift ooit in 1978 voor het eerst werd gepubliceerd als Freewave zijn er op deze splinternieuwe site ook heel veel oude uitgaven van het tijdschrift gratis te downloaden en/of te lezen. Op zich al een stuk historie op zichzelf.

Er bestaat tevens de mogelijkheid via ‘Over ons’ je op te geven zodat je in de toekomst altijd een melding via e mail krijgt als er een nieuwe editie van de Freewave Nostalgie uitkomt. Het team van Freewave Nostalgie wenst iedereen veel leesplezier.

Weblink: Freewave Nostalgie website


Foto: Paul de Haan in het 192 Museum in Nijkerk (Archief: Freewave Nostalgie)

Bron/tekst: Hans Knot

Tags: Nieuws Archief