Boek Lex Harding groot succes

op .

Rein den Hengst, Lex Knigge, Lex Harding en Rick den HengstIn de afgelopen drie maanden werden bij boekhandel Roodbeen in Nijkerk maar liefst 99 exemplaren van het boek 'De reis van mijn leven' verkocht. Vandaag werd het honderdste exemplaar door de auteur Lex Harding uitgereikt aan Lex Knigge uit Zeewolde. Hij werd geattendeerd op het boek door een interview met Lex Harding in een dagblad en dacht meteen 'Dat moet ik hebben'. Ook Marina Lanting van Boekhandel Roodbeen is blij met het succes van haar plaatsgenoot.


'Het komt niet zo heel vaak voor dat er 100 exemplaren verkocht worden van één boek. Je kunt dan echt wel spreken van een bestseller', aldus Marina Lanting.

Niet alleen in Nijkerk is het boek een groot succes. Sinds het verschijnen op 21 september van het vorig jaar zijn er al vier drukken verschenen. In totaal zijn er ruim 13.000 exemplaren verkocht. De volledige schrijversopbrengst van het boek wordt door Harding gedoneerd aan Orange Babies, de stichting die als doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen.

Het boek is een verslag van een reis die Lex Harding twee jaar geleden met zijn zoons Rein en Rick dwars door Afrika maakte. 'Ook ik sta versteld van het succes' verklaarde Lex Harding bij de feestelijke gebeurtenis, 'er komen heel veel goede reacties en ik krijg bijna dagelijks fanmail. Vanmorgen was er zelfs een mail uit Zuid-Afrika van iemand die vond dat het boek zo'n mooi beeld geeft van Afrika zoals het echt is.'


Lees meer over Lex Harding en "De reis van mijn leven" op MediaPages
- Lex Harding "De reis van mijn leven"
- Presentatie boek Lex Harding
- Lex Harding bij Traffic Radio
- Lex Harding bij Pauw & Witteman
- Boek Lex Harding stijgt met stip
- Marconi Oeuvre Award voor Lex Harding

Bron: persbericht (met dank aan Juul Geleick & Lex Harding)

Foto: Rein den Hengst, Lex Knigge, Lex Harding en Rick den Hengst (foto uit persbericht)