Presentatie boek Lex Harding

op .

Lex HardingOp 21 september vondt de presentatie van het boek van Lex Harding "De reis van mijn leven" plaats in zijn pand aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het boek gaat over de reis van Lex Harding met zijn zonen Rein en Rick door Afrika anderhalf jaar geleden. Het eerste exemplaar van het boek werd uitgereikt door Chris Zeegers, die in 2001 met Lex Harding een verre reis maakte. De volledige opbrengst van het boek gaat naar "Orange Babies", een organisatie die zich inzet voor zwangere vrouwen met Hiv.

Voor het pand aan de Keizersgracht stond de auto waarmee Lex Harding met zijn zonen Rein en Rick de reis door Afrika maakten.
Dat meldt Juul Geleick ons, die bij de presentatie van het boek van Lex Harding aanwezig was en bijgaande foto's voor ons maakte.

Lex Harding en Chris Zeegers De auto

Lex Harding begon in 1967 als DJ bij de zeezender Radio Dolfijn / Radio 227 en ging daarna naar de zeezender Radio Veronica. Daarna werkte Lex Harding o.a. bij de Veronica Omroep Organisatie, en was betrokken bij de start van Sky Radio, RTL Veronique, Radio 538 en TMF.

"De reis van mijn leven", geschreven door Lex Harding, groot formaat paperback,  350 pagina's met vier fotokaternen, ISBN 978 90 8975 1799, € 19,95. 

Boek

De auto

Juul Geleick: "De eerste afbeelding is de voorkant van de uitnodiging voor het boek van Lex. De foto er onder is één van de foto's die Lex stuurde tijdens zijn reis. Lex stuurde aan vrienden tijdens zijn reis regelmatig foto's en reisverhalen. Op deze foto zijn Lex, Rein en Rick na 4 maanden in januari 2010 aangekomen in Zuid Afrika".


Meer informatie over "De reis van mijn leven" van Lex Harding:

Video boekpresentatie "De reis van mijn leven"

Verslag en foto's website Nijkerk Nieuws

Website "De reis van mijn leven"

Video TV commercial "De reis van mijn leven"Bron: Juul Geleick

Copyright foto's Lex Harding: Juul Geleick

Copyright afbeelding "De reis van mijn leven" en reisfoto: Lex Harding, met dank aan Juul Geleick