Frans van der Drift bij Golden Oldies

op .

FRANS2023B‘Ook Goeiemorgen’ met Frans van der Drift is terug op internet en DAB+. Frans van der Drift begon zijn radiocarrière in 1974 in het eerste jaar van de zeezender Radio Mi Amigo. Daarna was hij werkzaam bij Radio Luxemburg, de TROS, Veronica en Holland FM. Vanaf januari 2022 deed hij het programma ‘Ook Goeiemorgen’ bij het Spaanse radiostation Mi Amigo Radio. Nadat hij daar weg ging, is hij datzelfde programma en met het echte geluid van Radio Mi Amigo, vanaf 23 april jl gaan presenteren bij het station Golden Oldies Radio. UPDATE 7-5: JINGLES


Golden Oldies Radio, op internet en regio Delft, Vlaardingen en R’dam-Hoogvliet ook op DAB+. Golden Oldies Radio is eigenlijk een non-stop radiostation met de muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Twee keer per week zijn er echter wel gepresenteerde programma’s. Zij geeft op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur ‘De Toer van Frans’ (ook een programma van Frans van der Drift, wat hij voor Radio Extra Gold maakt) door.

Sinds zondagmorgen 23 april jl. hoor je daar tussen 8 en 10 uur ‘Ook Goeiemorgen’. Frans brengt daarin muziek, uit verleden en heden, met af en toe een rubriek. ‘De Cover van de Week’, ‘Het Plaatje met Gevoel’, ‘De Verjaardagen van Facebook vrienden’, ‘Een Oud Plaatje van Toen, dat het bij Frans goed blijft doen’ en stukjes ‘Fun’. Ben jij er voortaan op zondagmorgen ook bij? Wellicht nog onder de lakens in bed, of al gezellig aan het ontbijt? Het is absoluut een prima start van jouw zondag. Als je wilt luisteren, ga je daarvoor naar de website www.goldenoldiesradio.nl.

Frans van der Drift Ook Goeiemorgen op GOR


Frans van der Drift Het vertrouwde geluid bij GORAfbeelding & audio: Copyright Frans van der Drift

Bron/tekst: Frans van der Drift / MediaPages

Tags: Nieuws Archief