Programma RadioDay 2023

op .

radioday2023bOp 13 mei 2023 wordt in Harlingen weer de Radio Day georganiseerd. Hèt radio evenement voor de liefhebbers van vroegere en hedendaagse radio. Het Brouwdok aan de Nieuwe Willemskade in Harlingen staat deze hele dag in het teken van radio. Presentaties, standjes en live radio, maar ook volop gelegenheid om mede radio enthousiastelingen te ontmoeten of nieuwe vrienden te maken. Hier onder staat het programma en alle overige informatie over de RadioDay 2023. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de RadioDay 2023.


PROGRAMMA RADIODAY 2023

09.15 Inloop en registratie

10.00 Officiële opening

1. 10.10 Caroline Movement presenatatie: John Burch en Steve Conway

2. 10.50 Jingles en Tunes college presentatie: Bart van Gogh

3. 11.30 Techniek van AM naar DAB presentatie: Alan Beech

4. 13.30 Radio Monique presentatie: Ferry Eden

5. 14.30 Paneldiscussie over de toekomst van radio

6. 15.30 Uitreiking Radio Awards door Hans Knot & Martin van der Ven

16.00 Afsluiting


De lezingen zijn bij te wonen door maximaal 60 personen. Vooraf reserveren is niet mogelijk en vol = vol.

Daarnaast worden de hele dag radioprogramma’s gemaakt op het zendschip Jenni Baynton. Het zendschip ligt 200 meter lopen van het Brouwdok aan de kade afgemeerd. O.a Marc van Amstel, Rob Stenders en Jos van Heerden maken op het schip die dag programma’s. U kunt het schip bezoeken. Elk uur is er ruimte voor 30 bezoekers. Start om 10.00 uur, laatste mogelijkheid om 16.00 uur.

De kosten voor deze dag zijn € 15 bij voorinschrijving en € 20 bij aanmelden op de dag zelf (alleen contante betalingen). De kosten voor een bezoek aan zendschip Jenni Baynton bedragen € 10 per persoon.


Hoe aanmelden voor deze interessante dag?

Stuur een email met de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Naam, adres en woonplaats

- Uw email adres

- Voorkeur voor bijwonen van lezingen (bijvoorbeeld 1 + 5)

- Of u wel of niet een excursie naar zendschip Jenni Baynton wilt

- Hoe laat u de excursie naar de Jenni Baynton wilt. Het kan zijn dat het door u gewenste tijdslot vol is. De organisatie geeft u dan een ander tijdslot.

Maak een bedrag van € 15 of € 25 (wanneer u een excursie naar de Jenni Baynton bestelt) over naar bankrekening nummer NL94 INGB0003217758 t.n.v. Stichting Vrienden van het Lichtschip.
Vanuit het buitenland gebruik ook BIC: INGBNL2A.

Wanneer alle gegevens en de betaling bij ons binnen zijn ontvangt u van ons een mail waarin de bevestiging van uw aanmelding en een routebeschrijving.


Huishoudelijke mededeling: de lezingen en de standjes zijn op de eerste verdieping van Brouwdok in Harlingen. Helaas is er geen lift beschikbaar. Goed om te weten voor mensen die slecht ter been zijn.


Bron/tekst: Sietse Brouwer / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel