Mi Amigo Radio, De Echte, is terug!

op .

miamigoericTerug met het geluid uit de jaren 70, zoals die toen klonk bij de populaire zeezender Mi Amigo. Met Mi Amigo Radio, de Echte, kan iedere luisteraar op leeftijd zich weer even jong voelen. Dus daar luisteren naar veel muziek uit onze jeugd. Met commercials, zoals die destijds klonken, die mede sfeerbepalend waren en nu opnieuw worden weergegeven. Denk daarbij eens aan ‘Suzy Wafels’, ‘Joepie, het grootste tienerblad’ of ‘Goudhaantje’. Wie kent ze niet. Doordeweeks non-stop muziek, die wij allen graag horen.


In het weekend geweldige liveshows. De weekendprogramma’s worden trouwens van dinsdag tot en met donderdag herhaald.

De liveshows worden gepresenteerd door de deejays van toen, waaronder presentatoren van het eerste uur, maar ook, die later programma’s maakten in Playa d’Aro of liveshows deden vanaf het zendschip op de Noordzee. Zij zijn met evenveel enthousiasme terug! Verder is het team aangevuld met de beste presentatoren, die destijds voor Maeva werkten.

De muziekboot, Mi Amigo Radio, de Echte, heeft haar ‘thuishaven’ in Playa d’Aro. Daar vandaan zendt Radio Platja d’Aro op de 102.7 FM de programma’s van Mi Amigo Radio over de hele Costa Brava uit. Leuk voor de Nederlandse en Belgische toeristen. Maar via internet kan iedereen, all over the world, dagelijks luisteren met de link www.miamigoradio.es of via een van de vele internet platforms met een verbinding op de PC, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Mi Amigo Radio, de Echte is dus voor iedereen, die de jaren 70 bewust heeft meegemaakt, of die een dergelijke radiosfeer kan waarderen. Gewoon anno nu opnieuw een belevenis.

Luister zelf eens naar Eric Hofman met ‘Popradio’ op de dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 16 en 18 uur, naar ‘Ook Goeie Morgen’, waarmee met Eric Hofman en Maurice Bokkebroek de woensdag en zaterdag en Frans van der Drift de donderdag en zondag om 08:00 uur starten, naar Marc Jacobs met ‘Baken 16’ op woensdag-, donderdag-, zaterdag- en zondagmiddag vanaf 12:00 uur en nog veel meer mooie shows.

De volledige programmering staat op www.miamigoradio.es. Benieuwd? Ga er eens kijken EN luisteren.

MI AMIGO RADIO, de Echte, is TERUG TE BELUISTEREN!


Foto: zendschip MV Mi Amigo: Mi Amigo Radio, De Echte (Archief: Eric Hofman)

Bron/tekst: Frans van der Drift / MediaPages

Tags: Nieuws Archief