Zeezender Beurs in Belgie

op .

rockartgistelOp zaterdag 2 september wordt in Taverne Bijenhof in Bissegem in Belgie van 11 tot 18 uur een Zeezender Beurs georganiseerd. Op de Zeezender Beurs is er een stand van Museum RockArt met veel zeezender merchandise. Hans Hettelder is aanwezig met zijn schaalmodellen van de zendschepen. Ook David Ciesielski zal aanwezig zijn met enkele schaalmodellen die gemaakt zijn door zijn vader. Verder is er een stand van Radio Caroline, een stand met originele zeezender apparatuur en zijn er doorlopend films over de zeezenders te zien.


Ook vanuit Taverne Bijenhof in Bissegem in Belgie worden er van woensdag 30 augustus t/m zondag 3 september radioprogramma's gemaakt onder de naam "London FM". Hierbij zullen de Engelse zeezenders centraal staan. Aan de programma's van London FM werken onder anderen mee: Roger Day, John Dwyer, Ray Clark, Graham Gill en Bob Noakes.

Weblink: meer informatie over de Zeezender Beurs en het "London FM" evenement staat op de website van Mi Amigo 40.

Routebeschrijving naar Taverne Bijenhof in Bissegem in Belgie
Route vanuit Nederland: E17 afrit 2 Kortrijk Zuid volg richting Bissegem (R8) neem afrit 11 Bissegem aan de lichten linksaf richting Wevelgem dan nog ongeveer 1 km dan linksaf komt uit op Taverne Bijenhof Moravie 32.
Route vanuit Oostende A17 afrit Wevelgem dan rechtsaf richting Bissegem ongeveer 1 km dan rechtsaf Taverne Bijenhof Moravie 32.


Foto: Jaap & Jacqueline Schut met hun (zeezender-) merchandise stand van Museum RockArt tijdens de RadioDag 2016 in Gistel (Copyright: Geert van Dijk)

Bron: Geert van Dijk

Tags: Nieuws Archief