DVD Radio Veronica boordstudio

op .

dvdboordVanaf augustus 2013 tot augustus 2014 is er door een groep toegewijde medewerkers van Museum RockArt hard gewerkt aan de restauratie van de zeezender Radio Veronica Boordstudio. Nadat de Norderney in 1975 de haven van Amsterdam was binnengelopen was de apparatuur in verval geraakt en waren delen door souvenirjagers van het schip gehaald. In nauwe samenwerking met de Stichting Norderney hebben de vrijwilligers de Boordstudio weer in ere hersteld en is deze weer in werkbare staat teruggebracht. Een jaar lang zijn de vrijwilligers bij de werkzaamheden met de camera gevolgd.


Deze dvd bevat archiefbeelden van de Boordstudio aan boord van de Norderney, interviews met oud boordtechnici, een impressie van de herstelwerkzaamheden en de ingebruikname.

De dvd is inmiddels te bestellen in de RockArt webshop. De dvd zal vanaf 28 augustus verzonden worden en is vanaf die datum uiteraard ook te koop in de Museum RockArt shop. Reserveren/Bestellen met afhalen in de museumshop kan door sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met aankoop van deze dvd ondersteunt u de restauratie van de boordstudio.Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut