Sitemap

Nieuw: miniatuur Ross Revenge

op .

Miniaturen Radioships.comVandaag is 'de kiel gelegd' van het vijfde unieke zeezenderminiatuur in de collectie van Radioships.com! Na de miniaturen van de zendschepen Norderney, Mi Amigo en Mebo 2 en van het REM-eiland is het nu de beurt aan de Ross Revenge om op deze wijze vereeuwigd te worden. Op een poll op de website van Radioships.com koos 64% van de stemmers voor een miniatuur van de Ross Revenge als RS5! De Ross kwam bij Radio Caroline in dienst in 1983 en was aldus de thuisbasis bij de comeback van het station.


Ross RevengeHet kolossale schip (niet minder dan 67 meter lang!) zal in miniatuur tegen de 19 centimeter meten waardoor het de grootste in de collectie zal zijn. De kans is overigens groot dat het daardoor niet als 'bus-stuk' verzonden kan gaan worden. Levering van het miniatuur zal naar verwachting eind dit jaar mogelijk zijn. Over de prijs is nog niets bekend.

Onlangs is het laatste exemplaar van de RS3, de Mebo2, geleverd. Bestellingen worden nog wel aangenomen, maar er kan niet gegarandeerd worden dat er nogmaals een oplage zal worden gefabriceerd. Daarvoor is een minimum aantal bestellingen nodig.

Kijk voor meer informatie op de website van Radioships.com.


Foto 1: de miniaturen van Radioships.com (Copyright: Radioships.com)

Foto 2: zendschip Ross Revenge in 1983 (Archief: RadioVisie)

Bron: René van den Abeelen