Sitemap

Alle jingle pakketten Veronica op CD

op .

Willem van Kooten en de Veronica Jingle CDVanmiddag heeft Joost den Draaijer de Veronica jingles CD in ontvangst genomen (foto). Voor het eerst in de geschiedenis van Radio Veronica staan alle jinglepakketten van deze zeezender, na 36 jaar, op CD. Rechtstreeks van de mastertapes, dus in een kwaliteit zoals de jingles nog nooit te horen zijn geweest. De CD is het resultaat van samenwerking tussen het "Genootschap radiojingles en –tunes" en de Stichting Norderney. Lees nu meer informatie over deze CD. Update: 26-9.

Veronica Jingle CDFoto 1: Joost den Draaijer neemt op 26 augustus het eerste exemplaar van de Veronica Jingle CD in ontvangst (Copyright: Jelle Boonstra)

Foto 2: De cover van de Veronica Jingle CD (Copyright: Jelle Boonstra)


Tekst / bron: Stichting Norderney


KLIK HIER voor de website van de Stichting Norderney

KLIK HIER voor de website van het Genootschap voor Radiojingles en -tunes


Update 27-8: Op de CD staan alle gezongen jinglepakketten van Veronica 192 en 538. Inclusief bonustracks met daarop nooit uitgezonden instrumentale jingles en gezongen jingles van beroemde artiesten uit de periode 1965-1974. De CD is niet in de winkel te koop, maar uitsluitend vanaf dinsdag 31 augustus te koop via Jingleweb, de website van het Genootschap radiojingles en tunes. Kijk voor meer foto's van de overhandiging van het eerste exemplaar van de CD aan Willem van Kooten op Jingleweb, de website van het Genootschap radiojingles en tunes.

Update 30-8: KLIK HIER voor alle informatie over de Radio Veronica jingle CD op de Jingleweb website, met o.a. cut-by-cut tracklist.

Update 26-9: KLIK HIER (deel 1) en KLIK HIER (deel 2) voor een Jingleweb interview met Willem van Kooten over de Veronica jingles