Zeezender Dag in Museum RockArt

op .

vb90Aanstaande dinsdag 31 augustus is Museum RockArt extra geopend. Deze dag staat Veronica's boordstudio waar het ‘Laatste Veronica Uur’ zich in 1974 afspeelde centraal. De datum 31 augustus 1974 staat in Nederland bekend als "The Day the Music Died". Roemruchte zeezenders, waaronder Radio Veronica, moesten toen hun uitzendingen stoppen. Ook dit jaar wordt in Museum RockArt stilgestaan bij deze dag. Vanaf Veronica's originele boordstudio, die in Museum RockArt staat, zullen 47 jaar na dato originele programma’s en jingles gedraaid worden.


Een uitgelezen kans om in de sfeer van 47 jaar geleden deze dag te herinneren! Uiteraard is de rest van de unieke collectie van Museum RockArt deze dag ook te bewonderen en kunt u in de shop terecht voor zeezender items zoals boeken, CD´s en vinyl.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon. Een bezoek kan via de website van Museum RockArt worden gereserveerd. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.

Weblink: Museum RockArt

Foto: Veronica technicus Hans van Velzen op 31 augustus 2014 tijdens de officiele ingebruikname van Veronica's boordstudio in Museum RockArt na een jarenlange restauratie (Copyright: MediaPages)

Tags: Nieuws Archief