Jack Curtiss overleden

op .

jackcurtisJack Curtiss is afgelopen week op 78-jarige leeftijd in zijn woonplaats Seattle overleden. Dat meldde zijn dochter Tiffany aan Look Boden. Jack Curtiss heeft voor diverse media in verschillende landen gewerkt. In Nederland kenden we Jack voornamelijk door zijn werk voor de zenders aan boord van de Laissez Faire. Hij werkte als DJ en programmaleider voor Swinging Radio England en Britain Radio. Als programmaleider en general manager stond Jack Curtiss in 1966 aan de wieg van Radio Dolfijn. In 1967 keerde Jack Curtiss terug naar Californie.


Enkele jaren geleden schreef Jack Curtiss het voorwoord in het prachtige boek ‘Radio Golven, de roemruchte geschiedenis van zeezenders Radio Dolfijn en Radio 227’ van Look Boden.

Look Boden meldt ons: “Jack was de eerste programmaleider van Radio Dolfijn die mijn toenmalige baas was en waar ik als radio DJ veel van geleerd heb. Enkele jaren geleden schreef hij nog het voorwoord in het boek over Radio Dolfijn en Radio 227. Vorige week sprak ik hem nog en hij vertelde vol trots over zijn positieve gezondheid.... het mocht helaas toch niet zo zijn....Jack, 78 jaar, R.I.P.....”

Foto: Jack Curtiss in 1966 (Archief: Look Boden)

Bron/tekst: Look Boden / MediaPages

Tags: Nieuws Archief