Mi Amigo terug in Playa de Aro

op .

erichofmanmarcjacobs2Marc Jacobs, Maurice Bokkebroek en Eric Hofman zijn vanaf zaterdag te beluisteren in Playa de Aro. De lokale zender Radio Platja d’Aro zendt het programma ‘Hofman & Friends’ iedere zaterdag tussen 14 en 16 uur uit op 102.7 FM. Voor voormalig Radio Mi Amigo medewerkers Marc en Maurice is het een hernieuwde kennismaking met Playa de Aro, in de jaren 70 de thuisbasis voor de zeezender. Playa de Aro had destijds veel toerisme te danken aan de promotie op Radio Mi Amigo. ‘Hofman & Friends’ is ook online te beluisteren en via Radio Mi Amigo Internationaal.


De wekelijkse uitzending van ‘Hofman & Friends’ op Radio Platja d’Aro is een initiatief van Maurice Bokkebroek en Joan Perich. Joan is directeur van Radio Platja d’Aro en auteur van het boek ‘Mi Amigo, El somni de Sylvain Tack’, dat vorig jaar verscheen in het Catalaans.
‘Hofman & Friends’ is ook te beluisteren op Radio Mi Amigo Internationaal via de korte golf en online op zaterdag tussen 13 en 15 uur en op zondag tussen 13 en 14 uur.

Weblink: Radio Platja d'Aro

Weblink: Radio Mi Amigo Internationaal


Foto: Eric Hofman en Marc Jacobs (Copyright: Radio Mi Amigo Internationaal)

Bron/tekst: RadioVisie / MediaPages

Tags: Nieuws Archief