192 videostream stopt

op .

192videostreamNa meer dan vijf jaar komt er een einde aan de video-uitzendingen via de website van de Stichting Norderney. Vanaf vrijdagavond 25 oktober zal het laatste programma via de Norderney 192 videostream te zien zijn. Door diverse omstandigheden is het niet langer mogelijk om van deze stream gebruik te maken. Voor de wekelijkse programma's zoals de ABTT en de Tipparade kunt u natuurlijk terecht bij 192TV. Ook de specials, zoals bekend van de Norderney 192 videostream, zullen een plek te krijgen bij 192TV.


Vanaf vrijdag 25 oktober zal nog ongeveer een week een special worden uitgezonden over het sluitingsweekend van het 192 Museum in Nijkerk. Het twee uur en 20 minuten durende programma bevat beelden van 30 en 31 augustus 2019, de dagen dat vele bezoekers nog eenmaal de gelegenheid hadden de collectie van het Museum in deze vorm te bewonderen.

De Stichting Norderney bedankt alle kijkers die de afgelopen jaren genoten hebben van de specials en programma's. De Stichting Norderney heeft het in ieder geval met veel plezier voor u gedaan.

De audiostream van de stichting Norderney 192Radio en 192TV blijven natuurlijk wel gewoon beschikbaar.

Weblink: Norderney 192 videostream

Bron/tekst: Alex van den Hoek / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel