Mi Amigo 45 in Nederland op AM

op .

castor3Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni laat Mi Amigo 45 de zeezender Radio Mi Amigo herleven vanaf het 'zendschip' MV Castor in de haven van Blankenberge. Voormalig zeezender DJ's Ferry Eden, Frans van der Drift, Bert Bennett, Norbert, Will van der Steen, Wim de Groot, Johan Vermeer en Marc van Amstel zullen aan dit evenement meewerken. Mi Amigo 45 zal door diverse radiostations in Nederland op AM worden doorgegeven. Lees nu alle informatie over Mi Amigo 45, bekijk de promo video en luister naar de testuitzendingen. (Update: 12-5)


Testuitzendingen Mi Amigo 45
Luister nu live naar de testuitzendingen van Mi Amigo 45 en klik hier voor de popup player.

Uitzendingen Mi Amigo 45 30 mei t/m 2 juni in Nederland op AM
De uitzendingen van Mi Amigo 45 zijn vanaf 30 mei online te beluisteren en op 94.6 FM in de regio Blankenberge.
Maar de programma's zullen vanaf 30 mei ook worden doorgegeven door deze AM radiostations in Nederland:
- Seabreeze 1395 AM (Friesland, Noord Nederland, Waddeneilanden)
- Happy 1395 AM (Middelburg, Driehoek Oostende, Knokke, Brugge)
- Radio 0511 & Radio Seagull 1602 AM (Ternaard – Dokkum)
- Jenni Baynton 747 AM
- Extra AM 1332 AM (Amsterdam)
- Wereldstad Radio Rotterdam 828 AM (Hoogvliet)
- MCB Radio 747 AM (Alphen)
- Groeistad 1224 AM (Den Haag)
- Radio Emmeloord 1224 AM (Emmeloord e.o.)

Organisatie en DJ team Mi Amigo 45
De organisatie van Mi Amigo 45 bestaat uit o.a. Gino de Simpelaere, Geert van Dijk, Noël Cordier, Walter Galle en Peter de Lathouwer.
Deze voormalig zeezender DJ's werken mee aan de programma's van Mi Amigo 45: Ferry Eden, Frans van der Drift, Bert Bennett, Norbert, Will van der Steen, Wim de Groot, Johan Vermeer en Marc van Amstel.
De definitieve programmering wordt in de week van maandag 13 mei bekend gemaakt.

Reis mee met "zendschip" MV Castor van Rotterdam naar Blankenberge

Aanmonsteren aan boord van de MV Castor is op dinsdag 28 mei in de haven van Rotterdam om 20 uur. De overnachting is in Rotterdam aan boord van de MV Castor. Aan boord zijn gedeelde nachtverblijven voor maximaal 4 personen per hut. Het vertrek vanuit Rotterdam is op woensdag 29 mei om 5:30 uur. Het volledige arrangement inclusief overnachting, ontbijt, lunch, koffie en thee op basis van reservering is 95 euro. Voor meer informatie en boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (06) 50 23 23 20.MV Castor

Zendschip MV Castor
De Castor is het zusterschip van de Ross Revenge tender "Bellatrix" en van de "Sirius" van Greenpeace. De Castor heeft zelfs één keer de Ross Revenge bevoorraad. Tijdens de uitzendingen van Mi Amigo 45 van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni is de MV Castor toegankelijk voor bezoekers. Bezoekers kunnen tijdens de uitzendingen van Mi Amigo 45 naar het ruim van de Castor waar de live studio's zich bevinden, beneden dek waar een ruime bar is of even bijpraten op het dek van de Castor.Mi Amigo 45

Barbecue
Op zaterdag 1 juni vanaf 18 uur wordt er een Barbecue georganiseerd aan boord van de Castor voor bezoekers en het Radio Mi Amigo team. Aanmelden kan t/m 24 mei. De prijs voor deelname aan de Barbecue is 22 euro per persoon. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar BE66 9731 4545 2443 ten name van VZW Nordica met vermelding BBQ MA45 en de naam en het aantal personen. Tevens dient een mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bevestigingsmail die na ontvangst van de betaling volgt dient ook als toegang tot de Barbecue.

Mi Amigo 45 promotiespot door Eric Hofman by Great MediaWeblink: Mi Amigo 40 website

Bron: Geert van Dijk / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel