Meer nieuws over Mi Amigo 45

op .

castorDe zeezender Radio Mi Amigo herleeft 4 dagen lang, van 30 mei t/m 2 juni, tijdens het evenement "Mi Amigo 45". Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Mi Amigo van start ging op 1 januari 1974. Tijdens het evenement wordt er live uitgezonden vanaf het zendschip "Castor" in de haven van Blankenberge. De Castor is toegankelijk voor bezoekers. Op zaterdag 1 juni vanaf 18 uur wordt er een Barbecue georganiseerd aan boord van de Castor voor bezoekers en het Radio Mi Amigo team. Aanmelden kan t/m 24 mei.


Barbecue
De prijs voor deelname aan de Barbecue is 22 euro per persoon. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar BE66 9731 4545 2443 ten name van VZW Nordica met vermelding BBQ MA45 en de naam en het aantal personen. Tevens dient een mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bevestigingsmail die na ontvangst van de betaling volgt dient ook als toegang tot de Barbecue.

Zendschip Castor
De Castor is het zusterschip van de Ross Revenge tender "Bellatrix" en van de "Sirius" van Greenpeace. De Castor heeft zelfs één keer de Ross Revenge bevoorraad.
Bezoekers kunnen naar het ruim van de Castor waar de live studio's van Mi Amigo 45 zich bevinden, beneden dek waar een ruime bar is of even bijpraten op het dek van de Castor.

Mi Amigo 45
De organisatie van Mi Amigo 45 bestaat uit o.a. Gino de Simpelaere, Geert van Dijk, Noël Cordier en Walter Galle. Een flink aantal voormalig DJ's van de zeezender Radio Mi Amigo zal aan de programma's van Mi Amigo 45 meewerken. Wim de Groot en Serge Haderman zullen in iedere geval meewerken aan Mi Amigo 45. De definitieve programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Weblink: https://miamigo40.be/

Bron: Geert van Dijk / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel