Radio Mi Amigo weer online

op .

kordlemkauDe website van Radio Mi Amigo Internationaal is, na enkele dagen afwezigheid, weer terug in de lucht. De reden voor de offline periode is de plotselinge ziekenhuisopname van initiatiefnemer Kord Lemkau. In 1974 was Kord betrokken bij de zeezenders Caroline en Mi Amigo. In 1999 startte hij zijn eerste FM zender onder de naam Mi Amigo. Radio Mi Amigo Internationaal brengt al geruime tijd het geluid van de zeezenders via FM (Spanje), kortegolf (Duitsland) en online. Een groot aantal voormalig zeezender DJ's maakt programma's voor het station.


Onder andere voormalig zeezender DJ's Wim de Groot, Johan Vermeer, Stuart Vincent, Bob Lawrence, Paul Graham, Johnny Lewis, Ron O'Quinn, Emperor Rosko en Colin Peters zijn te beluisteren via Radio Mi Amigo Internationaal.

Het team achter Radio Mi Amigo Internationaal doet er op dit moment alles aan om het station in de lucht en online te houden. De website is inmiddels, via een nieuw adres, weer bereikbaar. Ook het mail adres is gewijzigd en op dit moment weer bereikbaar. De webshop is tijdelijk gesloten. De dagelijkse kortegolf uitzendingen, op 6085 kHz in de 49 meter band, zijn gewoon doorgegaan.

Weblink: www.radiomiamigo.international.


Foto: Kord Lemkau (Archief: RadioVisie)

Bronnen: Wim de Groot / Mi Amigo 40 / RadioVisie

Tags: Nieuws Actueel