Officiële heropening Museum RockArt

op .

jandehontJan de Hont en museumdirecteur Jaap Schut krijgen op zondagmiddag 11 september tijdens een uniek evenement in het leukste museum van Nederland de eerste exemplaren overhandigd van het boek "Jan de Hont... Gitarist!". De officiële heropening van Museum RockArt zal deze middag worden verricht door Johan Derksen door middel van overhandiging van het boek. Het museum sluit daarmee een periode van wederopbouw na ernstige wateroverlast van eind juni. Jan de Hont zal aansluitend een exclusief optreden verzorgen!


Jan de Hont zal aansluitend een exclusief optreden verzorgen!

Daarna zal hij, indien gewenst, exemplaren van "Jan de Hont... Gitarist!" voor de kopers signeren.

Het is bijna 58 jaar geleden dat Jan de Hont voor het eerst op een podium stond. Sindsdien maakte hij furore als sologitarist bij onder meer ZZ en De Maskers, Neerlands Hoop Express, September, The Magnificent 7 en Boudewijn de Groot. Zijn arrangement van La Comparsa maakte van dat nummer een evergreen. Jan begint op 17 september aan zijn tweede seizoen optredens met de door Johan Derksen georganiseerde De Pioniers Van De Nederpop.

Museum RockArt, gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland is deze middag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Het officiële gedeelte zal rond 15.15 uur plaatsvinden.


Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut

Tags: Nieuws Archief