RockArt begonnen aan wederopbouw

op .

jaapherstelMuseum RockArt, dat op 23 juni als gevolg van zware regenbuien volledig blank kwam te staan, wordt op dit moment in de oude glorie hersteld. De collectie is gespaard gebleven, maar de vloer en delen van het pand zijn onherstelbaar beschadigd geraakt. Dat wordt op dit moment hersteld. In totaal is er voor zo'n 150.000 euro schade. Daarvan wordt een groot deel niet door de verzekering vergoed. Om Museum RockArt te helpen wordt op 12 september een benefietconcert georganiseerd, aldus RockArt eigenaar Jaap Schut.


Het benefietconcert voor Museum RockArt vindt plaats in De Boerderij in Zoetermeer. Het concert wordt georganiseerd door Erik Kuijlaars, eigenaar van de ParkRoad Studio in Voorburg.

Eigenaar Jaap Schut hoopt dat Museum RockArt donderdag 25 augustus weer helemaal is opgebouwd en ingericht en open kan voor het publiek. "Maar voordat het zover is moet er echt nog heel veel gebeuren", aldus Jaap.

Museum RockArt kan nog steeds alle (financiele) steun hard gebruiken. Want de verzekering dekt lang niet alle kosten die veroorzaakt zijn door de wateroverlast. Het rekeningnummer van Museum RockArt voor alle financiele steun, hoe klein ook, is: NL88ABNA0810336782 ten name van Stichting RockArt.Bronnen: Jaap Schut / Alex van den Hoek / MediaPages

Tags: Nieuws Archief