192TV ook via Canal Digitaal en Online.nl

op .

192tvpromoVanaf 1 juli zal 192TV aan het zenderaanbod van Canal Digitaal en Online.nl worden toegevoegd. 192TV is een zender die 24 uur per dag ‘gouwe ouwe’ muziek uitzendt; clips en TV-optredens van legendarische artiesten uit de jaren '50, '60 en '70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren '80, '90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij. De komst van 192TV is het resultaat van een overeenkomst tussen de zender en M7 Group, de Luxemburgse eigenaar van Canal Digitaal en Online.nl.


Als onderdeel van de overeenkomst zal 192TV ook aan het aanbod van TV VLAANDEREN worden toegevoegd, de Vlaamse satelliettelevisie-aanbieder van M7 Group. Bij alle genoemde providers komt 192TV in het Basispakket.

Bert van Breda, Directeur 192TV: “We zijn blij voor alle Canal Digitaal en Online.nl abonnees dat ze nu ook 192TV kunnen ontvangen. Voor alle ‘gouwe ouwe’ liefhebbers in het buitengebied en op vakantielocaties is dit natuurlijk de ultieme ontspanning. Velen daarvan waren al op prille leeftijd 192TV fan en we zijn blij dat wij ze weer op hun wenken kunnen bedienen.”

Bill Wijdeveld, VP Business Development M7 Group: “De komst van 192TV is een lang gekoesterde wens van vele Canal Digitaal en Online.nl abonnees. Met haar unieke mix van gouwe ouwe muziek en nostalgie vormt 192TV een aantrekkelijke aanwinst voor ons programma-aanbod en we zien uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

Over M7 Group S.A.
M7 Group SA werd in oktober 2009 in Luxemburg opgericht en is de Europese aanbieder van satellietdiensten voor consumenten en zakelijke klanten. Onder M7 Group S.A. vallen de volgende merken: CanalDigitaal en Online.nl in Nederland, TV Vlaanderen in Vlaanderen, TéléSAT in het Franstalige gedeelte van België en AustriaSat in Oostenrijk. Alle merken bieden op-maat-pakketten die passen bij de locale cultuur en de taal van de landen. Luxemburg is een strategische hoofdlocatie voor een aanbieder van satellietdiensten. Vandaag de dag heeft M7 Group SA meer dan 3 miljoen kijkers die een kleine schotelantenne gebruiken om honderden digitale nationale en internationale tv- en radiozenders te ontvangen. Sinds 2011 biedt M7Group SA ook internet en VOIP diensten aan voor hun klanten in Nederland en Vlaanderen. Meer informatie: www.m7group.eu.

Over CanalDigitaal
CanalDigitaal werd in 1995 opgericht en is de eerste en langst bestaande Platform van M7 Group SA. Al meer dan een miljoen Nederlanders kijken digitale televisie en luisteren digitale radio via CanalDigitaal. Hiermee zijn ze verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe abonnementstarieven. En met HDTV beleven Nederlanders hun favoriete programma's alsof ze er zelf bij zijn. Met CanalDigitaal ontvang je een enorme hoeveelheid zenders. Op dit moment tot meer dan 300 tv-zenders, waarvan 50 HD-zenders. Meer informatie: www.canaldigitaal.nl

Over Online.nl
In 1994 werd Euronet – de voorloper van wat je nu als Online.nl kent –opgericht. Daarmee is Online.nl één van de oudste providers van Nederland. Maar ze zijn ook één van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve televisie en goedkoop bellen. Bij Online.nl kijk je niet alleen naar de beste programma's in de beste kwaliteit, maar beslis je ook zelf waar, wanneer en op welk apparaat je kijkt. Smartphone, tablet, pc en laptop? Buitenshuis je opnames inplannen of bekijken. Een programma dat al begonnen is vanaf het begin kijken met Begin Gemist. Of je favoriete film kijken met Video on Demand. Bij Online.nl zijn je favoriete programma's altijd beschikbaar Kortom ‘meer plezier voor minder geld’. Meer informatie: www.online.nl

Over 192TV
Televisiezender 192TV neemt de kijker mee terug in de tijd met 24/7 ‘gouwe ouwe’ muziek; clips en TV optredens van alle artiesten uit de jaren '50, '60 en '70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren '80, '90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij op 192TV. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt niet alleen uit de constant hoge kijkcijfers maar ook uit de stroom reacties die dagelijks binnenkomen op de burelen van het populaire televisiestation. Meer informatie: www.192tv.nl.

Bron/tekst: Pauline Verhoeven

Tags: Nieuws Archief