Jan de Hoop terug op de radio

op .

jandehoopJan de Hoop gaat weer werken voor de radio. Vanaf 4 juni presenteert hij elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur het programma De Hoop op zaterdag bij Omroep Gelderland. Hij doet dit naast zijn werk als anchor van het RTL Ontbijtnieuws. Jan de Hoop: “Het is fantastisch om weer terug te zijn bij mijn oude liefde. En dan ook nog in mijn eigen provincie!” De Hoop begon zijn carrière bij de zeezender Radio Mi Amigo als "Frank van der Mast". In de jaren '80 presenteerde hij radioprogramma’s bij de AVRO en Veronica.


In 2014 verhuisde Jan de Hoop naar de Veluwe. Dat gebied heeft zijn hart gestolen.

Hoofdredacteur Marc Veeningen: “We zijn erg blij dat Jan ons presentatieteam op de radio komt versterken. Een absolute vakman, geïnteresseerd in mensen, enthousiast over de schoonheid van de provincie Gelderland en je kunt ook nog eens erg met hem lachen. Die combinatie maakt dat hij perfect past bij de sfeer van Radio Gelderland.”

De Hoop op zaterdag is een ontspannen begin van het weekend. Er worden tips gegeven voor het ondernemen van leuke activiteiten in de provincie. Daarnaast zijn er gesprekken met luisteraars over hun weekendbesteding en uiteraard zorgt Jan voor leuke muziek.

Bron/tekst: Omroep Gelderland

Tags: Nieuws Archief