Jos van Heerden op Radio M Utrecht

op .

josVanaf maandag 2 november presenteert Jos van Heerden tussen 15:00 en 17:00 uur het programma Goedemiddag op Radio M Utrecht. In dit nieuwe radioprogramma bezorgt Jos de luisteraars een goede middag met muziek van toen en nu, spelletjes en prijzen. Jos belt iedere dag iemand uit de provincie met de vraag: "Heeft u een goede middag?” en geeft op vrijdag een bos bloemen weg. Jos van Heerden is geen onbekende van Radio M Utrecht. De regionale zender is dan ook blij en trots dat hij aan het presentatieteam wordt toegevoegd.


Eindredacteur Pieter Vorage: ”Jos hoort bij Radio M Utrecht en bezorgt onze luisteraars vanaf 2 november zeker een goede middag!”.

Ook Jos kijkt uit naar zijn nieuwe programma: ”Ik vind het heel leuk weer elke dag op de radio te zijn! Ik ken Radio M Utrecht al goed, het is een leuke club en ik ben dol op radio die op de regio is gericht. Radio maak ik het liefst samen met de luisteraar en dat ga ik hier ook doen.”

Goedemiddag komt vanaf maandag 2 november in de plaats van U op de Radio en is iedere werkdag van 15:00 tot 17:00 uur te horen op Radio M Utrecht.

Jos van Heerden begon zijn loopbaan als Nico Stevens bij de Amsterdamse piraat Radio Unique; vervolgens werkte hij bij zeezender Radio Monique, Focus 103, Quality FM, Stads Radio Rotterdam en Holland FM. Van 1993 t/m 2007 werkte hij bij Radio 10 Gold. Daarna was Jos o.a. aktief bij het Novum Nieuws, KX Radio en de Tineke Show.

Website: www.rtvutrecht.nl/radiomutrecht