Veronica, Never Ending in RockArt

op .

vb4Onder de titel “Radio Veronica 31 augustus, A Never Ending Story” wordt in Museum RockArt op maandag 31 augustus a.s. tussen 11 en 18 uur een speciaal radioprogramma gemaakt vanuit de drie oude, inmiddels gerestaureerde, studio’s van de zeezender Radio Veronica die in Museum RockArt staan. Aan dit speciale programma zullen (o.v.b.) meewerken: Ad Bouman, Frans van der Drift, Thimon Schellevis, Rob van Wezel, een aantal voormalig Veronica medewerkers en het Radio Extra Gold team. Dit speciale radioprogramma is te ontvangen via de streams van de Stichting Norderney, 192Radio en Radio Extra Gold.


neverendingBert van der Laan (Radio Extra Gold) is erbij op 31 augustus in Museum RockArt. Bert: "192 Radio en Extra Gold slaan de handen ineen voor weer een dag vol echt aanraakbare herinneringen aan 31 augustus van nu al weer 41 jaar geleden. Vanuit de prachtig gerestaureerde originele 3 Veronica studio's worden door de 192- en Extra Gold DJ's, samen met voormalige Veronica medewerkers, aan de hand van echt vinyl, echte carts, echte tapes en ... echte verhalen van toen de herinneringen aan een unieke radioperiode levend gehouden, live uitgezonden via de kanalen van Extra Gold en 192. Publiek is meer dan welkom om te zien hoe live radio op de echt traditionele manier wordt gemaakt op de legendarische apparatuur van toen. En met een beetje geluk wordt ook de 192 Goud van Oud Drive in show nog ingeschakeld om de beleving extra cachet te geven. Een aanrader dus voor het publiek; van 11- tot 18 uur op naar de Zekkenstraat 42 in Hoek van Holland".


Museum Rockart is maandag 31 augustus extra geopend van 11.00 tot 18.00 uur.
Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 6,50 per persoon.

Produktie: Stichting Norderney, 192Radio, Radio Extra Gold en Museum RockArt.


Foto: Ad Bouman en Thimon Schellevis in Veronica Studio Lapershoek in Museum RockArt, augustus 2014 (Copyright: MediaPages)

Bron: Jaap & Jacqueline Schut / Bert van der Laan