Ferry Maat Soulshow Radio

op .

ferrymaatstudioDinsdag 12 mei is Ferry Maat's "Soulshow Radio" online gegaan. Overdag non-stop herkenbare Soulshow Classics aangevuld met van die echte “oh-ja” platen die al jaren niet meer te horen zijn op de radio. Bijzonder is dat iedere avond om 21:00 uur een oude Soulshow uitgezonden wordt, zeven dagen in de week! Er is de laatste jaren een groot archief opgebouwd. De Soulshow was altijd een van de meest opgenomen programma’s van Nederland en daardoor zijn gelukkig veel opnames bewaard gebleven. Die zijn bewerkt, gedigitaliseerd en het resultaat is verbluffend.


Op donderdagavond vanaf 21:00 uur praten Ferry Maat en Guyon da Silva Solis je bij wat betreft nieuwe ontdekkingen, is ook het Jingle Item weer terug en wie weet gaat Soulshow Radio ook weer BVD-mixen uitzenden. Soulshow Radio laat zich graag verrassen.

Alle avonden om 23:00 uur als afsluiting van de dag een uur Soft Soulshow met de beste ballads die aanspoelen op het traditionele keienstrandje. Die Soft Soulshow is er ook op zondagmorgen van 09:00 tot 11:00 uur om lekker bij te komen na een heftige stapavond.

Voor de freaks begint iedere nieuwe dag om middernacht met een uur “And Out Come The Freaks” waarin gezochte- en vergeten tracks langskomen.

De Soulshow is een Nederlands radioprogramma dat diskjockey Ferry Maat in 1972 begon op de zeezender Radio Noordzee Internationaal.

Soulshow Radio is een initiatief van Ferry Maat.


Bron/tekst: Soulshow Radio