Radio Waddenzee & Seagull vanaf zee

op .

wadschipHet zendschip Jenni Baynton, van Radio Waddenzee en Radio Seagull, ligt sinds afgelopen zondag 4 mijl uit de kust in de Waddenzee. Woensdag 20 augustus zijn de live programma's van Radio Waddenzee en Radio Seagull vanaf het zendschip gestart. Er wordt t/m 31 augustus live uitgezonden vanaf de Jenni Baynton. De uitzendingen zijn te ontvangen via de middengolf 1602 AM en via de internetstreams van Radio Waddenzee en Radio Seagull. Belangstellenden kunnen op 23 en 30 augustus het zendschip bezoeken met de tender Ome Cor vanuit Harlingen.


Radio Waddenzee meldt: "De tender 'Ome Cor' brengt je van de haven van Harlingen naar het radioschip. Daar ben je dan een uur te gast. Aan boord krijg je een rondleiding en kun je kennis maken met personeel en bemanning. Uiteraard word je daarna weer keurig naar Harlingen teruggebracht. Voor de zaterdagen 23 en 30 augustus staan afvaarten gepland. Wil je meer weten of boeken? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kost 35 euro per persoon".

Radio Waddenzee en Radio Seagull hebben de afgelopen jaren al vaker uitzendingen vanaf zee gemaakt met hun zendschip Jenni Baynton. De maand augustus is speciaal voor radio- en zeezenderfans, omdat op 31 augustus 1974 Radio Veronica, Radio Noordzee en Radio Atlantis hun uitzendingen moesten staken. De programma's van Radio Waddenzee en Radio Seagull zijn te ontvangen via de middengolf 1602 AM en het internet.

Website: Radio Waddenzee / Radio Seagull

Facebook: Radio Waddenzee

waddenzeemartinNIEUW!
Foto's & video's Radio Waddenzee & Radio Seagull vanaf zee

Martin van der Ven bracht zaterdag 23 augustus een bezoek aan het zendschip Jenni Baynton van Radio Waddenzee & Radio Seagull.
Martin maakte 299 foto's en 11 video's.
Alle foto's en video's zijn nu door Martin online gezet op deze website.

Foto 1: zendschip Jenni Baynton (copyright: Radio Waddenzee)

Foto 2: zendschip Jenni Baynton (copyright: Martin van der Ven)

Bron: Radio Waddenzee / Radio Seagull / Martin van der Ven / MediaPages