Bart van Leeuwen weg bij Veronica - update

op .

Bart van LeeuwenBart van Leeuwen heeft afgelopen vrijdag zijn laatste programma gemaakt bij Radio Veronica. In het kader van de nieuwe koers van "het nieuwe Radio Veronica" (meer hits uit de 90's en 00's) was er geen plaats meer voor Bart. Bart van Leeuwen heeft ruim 10 jaar voor het station gewerkt. Op diverse internetfora zijn berichten te vinden van luisteraars die het oneens zijn met het vertrek van Bart. Bart van Leeuwen begon zijn loopbaan in 1973 bij de zeezender Radio Veronica. Daarna werkte Bart bij o.a. de VOO, RTL Radio, Radio 538, Radio Nationaal en Radio 10 FM.

 

Bart van LeeuwenBart van Leeuwen over zijn vertrek bij Radio Veronica op Facebook: "Vandaag heb ik mijn laatste programma gepresenteerd bij Radio Veronica. Het was niet mijn besluit om weg te gaan. Ik had graag op die plek mede invulling gegeven aan het nieuwe Veronica dat maandag van start gaat. Ik wil je bedanken voor het luisteren de afgelopen 10 jaar en 3 maanden. Ik vond het een eer en een voorrecht om voor jou een radioprogramma te maken. Ik ben nog niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Onkruid vergaat niet dus wie weet tot gauw op de radio".

Reacties op het vertrek van Bart van Leeuwen bij Radio Veronica o.a. op het RadioForum, op de Facebook pagina van Radio Veronica en op MediaCourant.


NIEUW! 
FB actie Bart van Leeuwen moet terug op de radio


Bart van Leeuwen tune - Johnny Howard Band: "Rinky Dink", zang: Patricia & Yvonne PaayFoto 1: Bart van Leeuwen in 1973 bij de zeezender Radio Veronica (copyright: Hans Becker)

Foto 2: Bart van Leeuwen, geplaatst door Jürgen Thiel op de Facebook pagina van Radio Veronica

Audiofile: met dank aan Bob in het Internet RadioCafé

Bron: Radio Veronica