Ronan O'Rahilly

op .

Ronan O'RahillyRonan O'Rahilly heeft vasculaire dementie. Dat meldt Offshore Echo's vandaag. Een maand geleden heeft Ronan's familie hem geholpen naar Ierland te verhuizen. Daar wordt hij nu verzorgd door zijn goede vriendin en partner Ines. De familie van Ronan O'Rahilly schreef aan Offshore Echo's: "This wonderful man is in dire straights due to unfortunate financial circumstances and needs some help". Ronan O'Rahilly was in 1964 de oprichter van de legendarische zeezender Radio Caroline. Ronan was tot het einde van de zeezender Radio Caroline in 1991 betrokken bij het station.


Chris Edwards meldt: "De zus van Ronan O'Rahilly is op dit moment vermoedelijk het enige familielid dat contact heeft met Ronan. De financiƫn van Ronan zijn niet op orde en niets staat op Ronan's naam. Ronan's zus vertelde me dat Ronan's paspoort het enige document is wat op zijn naam staat. Ronan weet niet meer onder welke naam het onroerend goed is vastgelegd en waar de tegoeden van de erfernis zijn ondergebracht. Mede daardoor zijn op dit moment al Ronan's financiƫn geblokkeerd".

Ray Clark's pogingen voor een interview met Ronan voor Ray's boek over Radio Caroline zijn mislukt. Ronan heeft niet gereageerd op Ray's verzoeken hiervoor.Bronnen: Offshore Echo's / Chris Edwards / Ray Clark / Leendert Vingerling

Foto: Offshore Echo's