Bericht van Hans Knot over Rob Olthof

op .

Rob OlthofRob Olthof was vanaf het begin gefascineerd door de zeezenders en begon er in de jaren 60 over te schrijven in Hitweek, waardoor o.a. de vriendschap met Hans Knot ontstond. Later ging Rob Olthof boottochten naar de zendschepen organiseren. In 1978 startte Rob de Stichting Media Communicatie en begon hij, samen met Hans Knot en Martin van der Ven de jaarlijkse Radiodagen. Sinds enkele maanden gaat het slecht met de gezondheid van Rob. Hans Knot schreef een persoonlijk bericht.


PERSOONLIJK BERICHT VAN HANS KNOT

Beste abonnee van  het Freewave Media Magazine, klant van de Stichting Media Communicatie en andere zakelijke contacten,

Zoals U misschien niet weet zijn Rob Olthof en ik persoonlijk al sinds 1965 bevriend en sinds 1978 zakelijk actief via de Stichting Media Communicatie. In de afgelopen decennia hebben we geprobeerd via tal van activiteiten, waaronder het uitbrengen van vele boeken, videos, DVD's en veel meer, de aanhangers van de geschiedenis van de radio, met de zeezenders in speciaal, optimaal te behagen. Daarbij niet te vergeten sinds 1978 de jaarlijkse radio dagen die sinds een tiental jaren ook in samenwerking met onze gezamenlijke zeer goede vriend Martin van der Ven worden georgansieerd.

We hopen allemaal ouder te worden, helaas is het voor velen niet weggegelegd dat dit op de manier gebeurt, zoals men het graag wenste. Helaas breng ik het trieste bericht dat Rob Olthof sinds enkele maanden zich niet goed voelt en recentelijk is, via medisch onderzoek, geconstateerd dat hij ongeneeselijk ziek is. Hij zal derhalve geen chemotherapie of andere behandeling meer krijgen, hem rest slechts remmende medicatie.

Samen met Rob ben ik op zoek maar een eventuele oplossing te komen tot voortzetting van activiteiten vanuit de Stichting Media Communicatie. Edoch verzoek ik U begrip te hebben als er niet wordt gereageerd of te kort of verkeerd wordt gereageerd op uw e mails. Dit gelet op Rob's gemoeds- en gezondheidstoestand.

Mocht er ongenoegen, andere reacties en meer zijn, dan graag mij persoonlijk even te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Hans Knot