Radio 10 Gold op volle kracht op AM 828

op .

Radio 10 GoldMaandag 18 oktober is een belangrijke dag voor Radio 10 Gold: het allereerste commerciële radiostation van Nederland is vanaf die dag in heel Nederland via de sterke AM frequentie '828' te beluisteren! Tot nu toe was Radio 10 Gold alleen nog via de kabel, satelliet en internet te horen; maar is in het verleden lange tijd te beluisteren geweest op de middengolf. Radio 10 Gold heeft nog steeds veel trouwe luisteraars. Wekelijks stemmen er 700.000 mensen af op de zender, het marktaandeel steeg het afgelopen jaar naar 2,8%.

Ook blijft het radiostation zich vernieuwen en heeft een nieuwe gastpresentator: Lodewijk Hoekstra, bekend van 'Eigen Huis en Tuin'. Luisteraars kunnen elke vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur tijdens het programma van Radio 10 Gold DJ Edwin Ouwehand terecht voor de nieuwste trends op tuingebied en hebben tevens de mogelijkheid om vragen aan hem te stellen. Daarnaast heeft beautyexpert Tom Sebastian zijn contract bij Radio 10 Gold verlengd en blijft elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur te horen met beautytips in ´Toms Beauty Case´. Tom Sebastian is sinds 2008 te horen op Radio 10 Gold.

Radio 10 Gold neemt de AM 828 kavel over van Arrow Classic Rock. Arrow Classic Rock gaat zich steeds meer op on-line en mobiele ontvangst ook internationaal concentreren en blijft in heel Nederland op de kabel en Digitenne te ontvangen.

Radio 10 Gold heeft het meest herkenbare format van de Nederlandse radio en richt zich op de volwassen luisteraar met de grootste hits uit meer dan 40 jaar Top 40. DJ's van Radio 10 Gold zijn: René Verkerk, Dennis Verheugd, Edwin Ouwehand, Dick van Deelen en Peter Snijders. Het station is in heel Nederland te ontvangen via de kabel, satelliet, via internet en via AM 828.


Bron / tekst: Melanie Butter / Radio 10 Gold


KLIK HIER voor de website van Radio 10 Gold

KLIK HIER voor het audio fragment: "terug in de ether"

KLIK HIER voor de commercial: "op volle kracht op 828"