Tineke terug op de radio

op .

Tineke in 2004 bij Veronica 828Na bijna 10 jaar radiostilte keert Tineke de Nooij terug met haar eigen radioprogramma op Radio 5 Nostalgia. Vanaf maandag 6 september presenteert Tineke de Nooij voor Omroep MAX elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur de 'TinekeShow'. Tineke: "Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen! TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk." Elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur neemt Tineke de luisteraars mee naar de muziek van toen en ontdekkingen van nu.

Belangrijk zijn de gesprekken met de luisteraars en met de ┬┤clubs┬┤ van Tineke.

Zo bespreekt Tineke met de Boekenclub de meest inspirerende boeken en laat onder andere Ad Bouman met de Piratenclub herinneringen aan oude piratenzenders herleven.

Het spel 'De Krasse Knarren Kwis' doet haar intrede en uiteraard is er ruimte voor verzoeknummers.

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX: "Omroep MAX maakt de komende jaren een enorme groei door, wij zijn zeer verheugd dat nu ook Tineke de Nooij daar onderdeel van uit maakt. Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme, laat exact zien waar onze omroep voor staat: vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven."

Tineke werkte van 1960 t/m 1974 bij de zeezender Radio Veronica. Daarna werkte Tineke o.a. voor de Nos, de Voo, RTL, Radio 192, was ze aanwezig tijdens Veronica 1224 in 1999 en Veronica 828 in 2004 en verving recent Jeanne Kooijmans op Radio 5.


Tekst / bron: Omroep Max / Radio.NL / MediaPages

Foto: Tineke tijdens Veronica 828 in 2004 (Copyright: MediaPages)


KLIK HIER voor de website van Omroep Max

KLIK HIER voor de website van Tineke