Start Extra Gold

op .

Extra GoldOp zaterdag 8 mei 2010 gaat een nieuw radiostation via internet van start onder de naam "Extra Gold". De ploeg medewerkers bestaat uit Frans van der Meer, Bert van der Laan, Jaap Jansen, Jan Hariot, Peter Vrakking, Ad Roberts, Henri Verwoert, Rob van Wezel, Wim van Laar, Elly van Amstel en Marc Simons. Ook Peter van Dam zal op werkdagen zijn Manneke Pop via Extra Gold laten klinken. Hiermee keren slechts na een ruime week van afwezigheid de bekende stemmen en programma's weer terug op de radio.

Ook Ferry Eden is betrokken bij Extra Gold. Door drukke werkzaamheden buiten de radio misschien niet elke week, maar wel met grote regelmaat. Het team zal op korte termijn waarschijnlijk nog verder worden uitgebreid.

Openingsprogramma
Zaterdagochtend 8 mei om 9 uur zal de gouden stream officieel geopend worden. Marc Simons, Henri Verwoert en Frans van der Meer prestenteren live tussen 9 uur 's ochtends en 1 uur 's middags het openingsprogramma. Jan Hariot, Jaap Jansen, Bert van der Laan en anderen zullen tijdens dit programma ook te horen zijn. Al dan niet met live bijdragen.

Top 40 & Tipparade
Tot vorige week zaterdag werd de Historische Top 40 en Tipparade wekelijks uitgezonden bij Radio Mi Amigo 192. Omdat dit bij de luisteraars een erg gewild programma was, zullen DJ's Rob van Wezel (Top 40) en Bert van der Laan (Tipparade) iedereen nu elke zaterdag bij Extra Gold blijven verrassen met de lijst der lijsten van toen. Onder het motto: "De Nationale Zaterdagmiddag Gebeurtenis".

Extra Gold Vlaanderen
In West Vlaanderen bestaat Extra Gold al langer. Onderling is overeengekomen dat Extra Gold als Nederlands webradiostation gaat uitzenden onder dezelfde naam. Op bepaalde vlakken zal een hechte samenwerking ontstaan. Gezamenlijke (live) evenementen, vormgeving en op termijn ook uitwisseling van programma's en DJ's.
Extra Gold Vlaanderen: "Wij verheugen ons op deze samenwerking. Het moet niet altijd maar over geld gaan maar over goede radio".

Doelstelling van Extra Gold Nederland
De stichting Extra Gold richt zich qua doelgroep op vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder. De muziek is een mix van Hits uit de 60's, 70's en 80's. Ook platen van recenter datum zullen gedraaid worden, mits passend in het format; "Feel-good radio met de sfeer van toen". Ook de zogenaamde "Hard To Finds" zullen voor de veeleisender muziekliefhebbers niet worden vergeten. Zeg maar, de platen die de gevestigde stations helaas laten liggen. "Onze playlist bevat geen 1500 platen, maar 15.000.000 ...... !"
Ook zullen de zeezenderfans en liefhebbers van de landpiraten uit de jaren '80 zich in het station herkennen, want qua muziek en beleving is hier een prominente rol in de programmering weggelegd.
De presentatie van de DJ's is informeel, los en vriendelijk van toon. Extra Gold is die goeie muzikale vriend van elke luisteraar. Extra Gold en haar luisteraars; vrienden onder elkaar !
De enthousiaste ploeg medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren radiomensen. Toch is Extra Gold puur voor het plezier van het radiomaken, dus zonder enig winstoogmerk, opgezet. Het is het station van alle medewerkers en vooral ook ... van alle luisteraars !


KLIK HIER voor de nieuwe website van Extra Gold met o.a. de volledige programmering en streams

KLIK HIER voor meer informatie over Extra Gold Vlaanderen