Radio 192 voor één dag Radio Veronica

op .

Jan van Veen3 september 2001: 31 augustus is bij Radio 192 niet o­ngemerkt voorbij gegaan. Ad Bouman en Michael Bakker hadden bedacht dat Radio 192 voor één dag weer "Radio Veronica" zou gaan heten.
Maar dat niet alleen, ook oude collega's zouden langskomen en een programma doen.


Eddy Becker deed een Ook Goeiemorgen. Ook werd besloten een Muziek terwijl u werkt (7 augustus 1973) uit te zenden als nagedachtenis aan collega Hans Mondt die op 22 september 1995 overleed na een lang ziekbed.
Koffietijd van Tineke kwam vanaf een band, het was de uitzending van 3 juni 1974, 2e Pinksterdag. (Tineke zit op het ogenblik in Zuid-Afrika).

Willem, Juul, Ad, Jaap & HenkNet als vroeger
Cees van Zijtveld kwam naar de studio en maakte weer een echt o­nvervalst programma zoals hij dat vroeger deed!
Will Luikinga gaf weer een prachtige prijs weg en hij was weer ouderwets op dreef!
Jan van Veen deed een stuk van een oude top 40 en het klonk nog net als vroeger.
Willem van Kooten (Joost den Draaijer) had zich los weten te wurmen uit een zakelijke bespreking en draaide platen die Willem van te voren had besproken met Ad Bouman.

Willem & JurgGoud in plaats van Out
En tot slot......ja..Rob Out had eerder gezegd dat hij langs zou komen. Er was met hem afgesproken dat hij opgehaald zou worden door een taxi, maar.....een dag tevoren controleerden we nog maar even voor de zekerheid. En wat we al vreesden werd ook nu weer waarheid, "Ik kan plotseling niet", zei Rob. Het was eigenlijk heel herkenbaar, dit was al eerder gebeurd bij reünies en degelijke.
Dus toen hebben we maar pijlsnel uit het archief een "Goud van Out" gehaald van 28 september 1968.

Copyright: Juul Geleick