Foto's Radiodag 2003

op .

03dag13Zaterdag 25 oktober 2003 werd voor de 25e keer de jaarlijkse Radiodag georganiseerd. De dag begon met Mike Hayes en Paul Rusling die met Hans Knot terugkeken naar de zeezender Radio 270. Daarna kwam Sietze Brouwer uitleg geven over de stand van zaken rond Radio Caroline Nederland en Radio Seagull. Sietze las o­nder andere een brief voor van Radio Caroline's Peter Moore en sprak de hoop uit dat eventuele onduidelijkheden nu zijn opgelost. Een verslag en foto's van de RadioDag 2003 staat nu op MediaPages.


Aansluitend presenteerde Ferry Eden (foto) zijn CD met de historie van Radio Mi Amigo. De CD werd bijna 25 jaar geleden gemaakt maar nooit eerder uitgegeven. De Mi Amigo CD geeft aan de hand van airchecks en teksten van Ferry Eden een heel mooi beeld van de geschiedenis van deze zeezender.
Vervolgens haalden Bob Noakes, Paul Rusling en Peter van Dijken herinneringen op aan hun tijd in 1973 aan boord van de MV Mi Amigo.

De Radiodag 2003 trok o­ngeveer 300 bezoekers waar o­nder veel medewerkers van de vroegere zeezenders. Samen met de bezoekers werden vele herinneringen opgehaald aan de tijden van de zeezenders.

Onder de aanwezigen van de 25e Radiodag waren o­nder andere Graham Gill, Hans Hogendoorn, Ruud Doets, Edo Peters, Pieter Damave, Wim van Egmond, Walter Simons, Sebastiaan Black (foto), Leendert Vingerling, Ad Roberts, Elly van Amstel, Jan Veldkamp, Arie Swets, Nigel Harris en vele anderen.
In de diverse stands op de Radiodag waren o­nder andere aanwezig Jelle Boonstra, Sietze Brouwer, Anne Hondema, Bert Bossink, Martien Engel en Swanet Vink.

Om 16 uur sloten Rob Olthof en Hans Knot de 25e Radiodag af. Hans Knot deelde mee dat hij de Radiodag na 25 keer voor het laatst had georganiseerd. Rob Olthof gaat bekijken in welke vorm de Radiodag volgend jaar terugkomt.


De MediaPages fotoserie van de RadioDag 2003


Copyright tekst en foto's: MediaPages